,,Er gaan dagen voorbij dat ik niemand spreek”

Voor marketeers, communicatieprofessionals en managers in de non-profit die meer grip op hun doelgroep willen

,,Er gaan dagen voorbij dat ik niemand spreek”

Ik ben best gelukkig met mijn leven. Ik ben niet zielig! Maar ik mis wel contact. Daarom kijk ik elke week uit naar het telefoontje van de Zilverlijn van het Ouderenfonds. Ik hoop dat ze me blijven bellen.

“Ineens moest ik voor mezelf zorgen. Bij de eerste keer koken stond de keuken blauw. Nu ga ik uit eten of neem een afhaalmaaltijd. Soms eet ik in het restaurant van het verpleeghuis. Je maakt mij het meest blij met een bal gehakt. Deze zomer zocht ik de hele stad af naar de lekkerste bal. En ik heb ‘m gevonden!”

Hart luchten bij de Zilverlijn

Het is zo stil in huis. Daarom kijk ik echt uit naar het telefoontje van de Zilverlijn. Ik check ’s ochtends of de batterij van mijn mobiel vol is en leg mijn telefoon klaar. Zo kan ik het niet missen. Het is fijn dat er even iemand aan me denkt. Het is verfrissend dat je een enthousiast iemand aan de lijn krijgt. Het zijn andere gesprekken dan tijdens het uitlaten van de hond, ik kan meer privédingen bespreken en echt mijn hart luchten.

Doe mee

Lijkt het u fijn om ook iedere week gebeld te worden door de Zilverlijn of wilt u aan de slag als vrijwilliger vanuit huis? Bekijk de mogelijkheden op de website van het Nationaal Ouderenfonds

 

Geschreven voor het Nationaal Ouderenfonds ter promotie van de Zilverlijn, februari 2018

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *